МЕНИ
Топ 4 производи од нашето мени


Нашите производи


Hamburger

130 ден.

Cheeseburger

145 ден.

RoyalBurger

185 ден.

Crispy Chicken

135 ден.

Cheese Chicken

150 ден.

Royal Chicken

185 ден.