4 основни состојки во нашите производи

Домати

Марула

Кромид

Кисели краставички

Нашите предлози за вас


Chicken Burger


135 ден.


Crispy Chicken


125 ден.


Hamburger


120 ден.


Caesar Salad


150 ден.Нарачајте на: