Royal Burger ...


Компанија за испорака на храна. Основана е во март 2013 г. Нашата вкусна храна, создадена од високо квалитетни состојки ќе ви обезбеди максимално уживање во секое време од денот. Дома, на работа, со пријателите... каде и да сте, ние сме тука за вас!Работно време Секој ден од 10ч. – 24ч. Петок и сабота од 10ч. до 01ч

Препознатлив , неодолив, вкусен Crispy Chicken

Свежа марула


Крцкави кисели краставички

Препознатлив Royal мајонез

Тенко исецкан домат


Свеж кромид